www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
www.e30.6f.sk » e30.6f.sk » Kecy
 Tlacit temu
legalna vymena motora
Domino_E30
Chlapi poradte da sa legalne zrealizovat vymena motora na mojej e30 320i za motor s38b38 alebo s38b36 z m5 e34 to su 3.8 a 3.6 a su to sestvalce Smile

Kraken
Domino_E30 napísal:

Chlapi poradte da sa legalne zrealizovat vymena motora na mojej e30 320i za motor s38b38 alebo s38b36 z m5 e34 to su 3.8 a 3.6 a su to sestvalce Smile

v SR to zatiaľ nieje možné, v niektorých demokratických krajinách možno áno Žmurko

Domino_E30
v USA tušim ano Smile

Arnold
V CZ sa da maximalne zapisat M50B25, v DE akykolvek motor. Ja by som do S38 nesiel, vseobecne sa ten motor velmi kazi, hlavne ojnice lubia lietat von blokom podobne ako u S54 Smejko
E30 325i

Domino_E30
Takze radsej len m20b25???

Arnold
Popr. M52B28/M50B25, ale to je na tebe. Policajt sa nevyzna ako ma vyzerat motor M20B20 a M50B25, prenho su to vsetko benzinove sesthrnce ak nema fotky konkretnych motorov.
E30 325i

Domino_E30
Ty maš m50???

Arnold
Ano Smile
E30 325i

gulfast
ja by som skor povedal ze policajt sa nevyzna ni to ci to je r6 abo r4 Smile takze nieco take koa riesit legalnu vymenu motora je si zbytocne a co sa tyka stk a em tak s tym problem nieje...teda,aspon v nasich krajoch Smile

koumak
toto naozaj vobec neriesit, kamarat vo forde cortina namiesto 1,6i ma 2,9 v6 a nikto mu nic nepovedal Smejko a to ho zastavuju hojne. Ja mam v trabante stvorvalec miesto dvojvlaca s dvojnasobnym objemom a tiez nic Smejko do tricky idem dat m51 namiesto m21. Tie sestvalce nema sancu rozoznat clovek co sa tomu nevenuje. A tiez pochybujem ze by ti policajt povedal, no pan vodic otvorte nam kapotu.

e30maniac
ja by som to riesil tak,ze by som mal na jedne znacky dve auta ked uz mam davat taky motor z m5 zm3 atd to by bola skoda aby po takej prestavbe mi na STK povedali aby som sa otocil,ako urcite kazdy mame znameho ale co bude v buducnost?ja som si chcel legalne zapisat kolesa do TP mal som vsetko preklad tuv potvrdenie o odbornej montazi hej Smile a nedalo sa proste legalne to neslo ale podarilo sa to inym sposobom
E30=lifeStyle (OO=[][]=OO)

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown