www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
e30 340i coupe video prveho testu
66johny99
Zdravím,
tak sem pridám moju novú nenažratú dámu Smile je to e30 340i V8 upravena na drifty a podobne akcie, mam ju treti den, momentálne je buchnutá na predok, začali to už robit, jeden nosník bol mierne buchnutý a je vytiahnutý + pribodovane celo, takze roboty este stale dost, treba mi zohnat chladic, rozmyslal som co by tam bolo najvhodnejsie asi zostanem pri origo na V8-cku a vrtulu z nejakeho japonca, tie krutia ako blaznive, vrtula pojde aj na cidlo aj na vypinac, masku, svetla a kadejake veci, budem musiet poriesit aj vyfuk kedze tam su len cisto rury bez tlmicov Smejko Ak mate nejake rady, popripade diely na predaj ktore by som potreboval alebo cokolvek tak mi dajte prosim vediet, neviem co mam skor zhanat Smejko Interier tam neni skoro ziadny, iba sportove sedacky, pasy a civilny volant (ktory mi zostal z mojej predoslej tricky), dost bolo keci, radsej pridam nejake fotky, ak mate nejake otazky, postrehy namety bude len vdacny Smile
PS: fotky neviem zoradit podla poradia, stale mi to poprehadzuje, takze tie z pretekov su este od predosleho majitela, na privese je cesta domov, fotky na tych striebornych diskoch su z inzeratu a momentalny stav je na tych bielych vpredu 17" a vzadu 14" Pfft Smejko
66johny99 attached the following obrazky:
36646_136521319693227_6722058_n_1.jpg 28249_136716449673714_1494025_n.jpg imag0381.jpg 28249_136716316340394_2547392_n.jpg fotka_28329.jpg fotka_28229.jpg fotka_28129.jpg imag0380.jpg imag0379.jpg imag0378.jpg

Editoval 66johny99 on 07.04.2013 08:59:29

Alexsko
Bude to j*ba !!! :)B) Auto ked bude chotove prosim si previesť !! :D Auto mas velmi krasne a dufam ze cim skorej a hlavne bez problemov bude prebiehať premena :) Palec hore :)

66johny99
alex keď prídete s Kačenou do Revúcej a auto bude pojazdné tak neni problém Smile Len je ešte dlhá cesta predomnou kým sa to všetko spravi. Snáď to pojde všetko hladko.

Arnold
Pekne! Smile
E30 325i

66johny99
som rád, že sa páči, postupne tu budem pridávať fotky a videá keď bude niečo nové Smile
dostala sa mi do rúk zatial najstaršia fotka mojej tricky, keď ju ešte Roman Kucharík, na bmwklube Ladadrifter doniesol na Slovensko z Čiech. Do takého stavu ju chcem dostať späť Smile
66johny99 attached the following obrazok:
p3290953_1.jpg

Domino_E30
pekná bola dufam ze aj bude aky obsah to je papierovo (ak ma)????? Smejko

Kraken
Domino_E30 napísal:

pekná bola dufam ze aj bude aky obsah to je papierovo (ak ma)????? Smejko

radsej neries papiere takto verejne cez internet Žmurko

Kraken
vyzerala velmi dobre a netreba jej vela a urcite zas bude krasna, a hlavne ten motor to je paradicka

Domino_E30
Pravda s tym motorom daj to do sz
BMW E30 320i
imageshack.eu/Xr.jpg

66johny99
momentalne som vo faze zhanania dielov aby sa to dalo doskladat a hlavne aby motor fungoval, treba tam len nahodit chladic, poskladat celo, nalakovat a ide sa.

66johny99
dneska prisiel postou valentinsky darcek pre tricku, chladic od klubaka zo 4,0-ky, tak som sa z neho tesil az sa nieco muselo posrat Smejko samozrejme, ze je sirsi ako nosniky tricky, tak sa budu musiet upravovat aby sme to tam vtrepali.

Kraken
rob aj fotky a pridavaj, zaujima nás všetko Smile

66johny99
tak zatial sa na nej nic nezmenilo, akurat ten chladic prisiel, to odfotim zajtra, treba mi este nejaku vrtulu zohnat a nejako to doriesit aby to bolo aspon pojazdne. Akurat sa pohravam s myslienkou m-kovych blatnikov a prahov, viem o jednych na predaj, len vraj mi nebudu pasovat origo narazniky Sklamaný

Kraken
no len tak ľahko by nepasovali, ale dali by sa možno poupraviť aby sedeli, trocha tie kraje rozšíriť repsektíve z nich zrezať, ale oveľa oveľa zaujímavejšie by bolo ak by si ešte dokúpil nárazníky a zadný C stlpik a to by už bola totálna bomba a musel by som sa prísť toho auta dotknúť Smejko prípadne kúp teraz blatníky a nárazníky a c stlpik by si doriešil potom

66johny99
riesim to teraz hlavne kvoli tomu, ze mi treba polku auta lakovat, tak by som zabil dve muchy jednou ranou, predne blatniky treba lakovat obe, zadne su nastriekane ale neskutocny pomaranc. Takze by to vyzeralo lepsie kvoli laku aj kvoli rozsireniu. Tiez rozmyslam, ze teraz blatniky a prahy a zvysok uz doresim potom.

Kraken
bola by to pecka, ked mas na to rozpocet a cloveka ktory to bude vediet pekne spravit tak chod do toho, teda toť môj názor

66johny99
mam 19 rokov, nechal som vysku, nemam robotu a mam dve auta Smejko mas pocit, ze mam peniaze na rozdavanie? Smejko Ale toto proste musi byt, a mam chalana ktory pozna 30-tky do srobky a vie na aute spravit vsetko, do motorov je cisty maniak ale zase nema problem ani spravit celolak na aute a pritom robi fakt za smiesne peniaze. A sam ma 30-ku a par ich mal na diely takze ked mi nieco treba tak mi to vie opravit aj o polnoci lebo v podstate ma vsetko na to. Velmi ma to taha, tie m-kove tricky maju take nieco ine do seba.

Kraken
no tak to sme na tom cca rovnako akurat ze ja mam 24 rokov a 4 bawory , ved zato som pisal ze ak sa ti to zmesti do rozpoctu

66johny99
zmestit sa nezmesti ale tie blatniky musia byt Pfft a ten c-ckovy stlpik tam je inak ako rieseny? To som doteraz nejako neriesil tak neviem ako to tam je, to je prepojene s kufrom ci ako?

Kraken
no tak to tam je vraj iny sklon zadneho okna ci co, by si vybral zadne okno, dolaminoval c stlpik a donho by si vsadil trebars aj makrolovone, neviem ci sa da aj normalne donho vsadit, ale je to proste taka ceresnicka na torte ten C stlpik

tu su vsetky diely potrebne na prestavbu na M3

http://www.pesch.cz/cs/kategorie/bmw/bmw-e30-m3

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown