www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
e30 318 convertible gulfast
gulfast
Tak popišem aj ja volačo Smile tricku už vlastnim nejaky ten rok...zopar sa ich už vystriedalo u mna na dvore,ale tato je moja srdcova,je to 318 m4b18 rv. 1991 diamantschwarz 241tis. km.s vybavy taka klasika,koža,el strecha(nefunkčná), male bc a ostatne myslim ze netreba menovat Smile je tam športovy podvozok JOM ktory pojde každu chvilu p*čom bleskom kedže po odjazdeni 3tis km je total k.o....momentalne sa meni naprava zadna natieral som spodok kompletne,dif sa robil,xysta sa predna naprava,čela chcem na novo nastreknut s podbehmi este a do buducna snad nove platno a vymnena motora za m20b25.
gulfast attached the following obrazky:
p1080035.jpg p9090023.jpg p9090022.jpg p9090021.jpg

Domino_E30
Krasna tricinka skoda tej nefunkcnej strechy nechceš sa zbavit kol???
BMW E30 320i
imageshack.eu/Xr.jpg

gulfast
kol sa nechem zbavit Smile stali ma pekne love...inak na bazar.sk jeden s kosic tieto kola predava,400e chce za ne,ale nesu nalestene...a su vsetky 4ry 9j,co sa mne osobne moc nepaci

Domino_E30
sak te som videl
BMW E30 320i
imageshack.eu/Xr.jpg

gulfast
tak na čo čakaš Smile leštenie vieme vybavit Smejko

gulfast
taka chutovka ked to bude poskladane konečne a prichystane na leto Smile
gulfast attached the following obrazok:
pc070052.jpg

Kraken
pekne pekne, tiež premýšľam nad žltými hmlovkami a možno aj ďiaľkovými, len neviem čo na to policajti na žlté ďiaľkové

Arnold
Ked mne nic nepovedali na sisku miesto dialkoveho svetla tak zlte hmlovky by nemali byt problem Smile
E30 325i

Kraken
tak zalezi aj na akych natrafis, u nas sa ta niektori snazia dodrbat aj ked mas biele parkovacky

gulfast
ja si musim zaklopat,este ma policajti nezastavili na tricke Smile tak podla zakona uz len za hmlovky je pruser a sisku si asi nevsimli,resp nevedeli co to je Smejko...ale tak,viac ma trapia kola nezapisane :/ na jar to chcem poriesit

Kraken
tak co som pocul tak ze hmlovky by mali brat v pohode, v zakone je ze svetlo moze byt zlte biggrin

Alexsko
Krááásna E30 Smile A domino ma pravu tie kola su krááásne ! Smile

gulfast
Alexsko napísal:

Krááásna E30 Smile A domino ma pravu tie kola su krááásne ! Smile

diky Smejko

no hmlove svetla mozu byt asi,kedze niesu ani v povinnej vybave a mnohe auta ich ani nemaju Smile a francuzske strare auta mali normalne od vyroby zlte svetla...okrem toho,je to iba folia na tych svetlach,tak ked bude fizel držkovat osdlepim a doma nalepim dalsiu Smejko

pe-rfect
heart peknučke cabrio, tešííme sa na leto bye

gulfast
Smejko sak pockaj v lete Smejko

gulfast
neskutočne sa tešim ked ten car vytiahne ms garaže a stiahnem strechu...je to ako liek pani,na nic v tej chvilke nemyslim Smejko Smejko trocha som si vylial srdce Smejko
gulfast attached the following obrazok:
p4030100.jpg

Kraken
krasa Žmurko

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown