www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
[ E30 316i Touring ] Greeny
se_alpina
Už sú tomu 2 roky, čo som narýchlo potreboval nejaký workcar, tak som si vybral zopár inzeratov v Mníchove..
Padlo rozhodnutie na touringa..Chcel som povodne 1,8, ale kedže pri obhliadkach ani jeden nevyzeral tak ako ho opisovali v inzerátoch som ešte popozeral v Mníchove ďalšie, keďže je to rodisko vačšiny aut tejto značky a majú tu svoju základňu a našiel som mojho Greenyho..Lagunengruen Metallic..A hneď ako som ho zbadal padol mi do oka a povedal som si že musí byř môj, aj keď bol obsah len 1,6..
postupne sa na nom vylepšuju vecičky..a dostava ich..
Turci v nemecku mi ho predali na plecháčoch zimných, no ja som mal na neho 14" BBS z mojej povodnej E21
No po par mesiacoch dostal aj 15" kolieska MIM na ktorých som mu vyleštil aj límce, lebo 14" mu boli male.. Sklamaný
Rozmerov 205/55/r15..presne ako sa davali na M3 seriovo..
Kedže je to workcar, nemožem si dovoliť ho len tak rozobrať a robiť na nom 1-2 mesiace..Ale aj to príde..
Už sa chystaju komplet nove napravy s novými brzdami, potom planujem komplet vymeniť prahy a dostane nový lak, aj ked tento je ešte stále dobrý..
A plánujem aj M-kové rozšírenia..Smejko
lh5.googleusercontent.com/-1FwDuPmM6IQ/UR9-e3tyatI/AAAAAAAAAAw/77qgmvG4y9M/s1152/20120730_001.jpg
lh6.googleusercontent.com/-_i73mVbw7qk/UR9-nfHldSI/AAAAAAAAABA/wsYtTtGDic8/s1152/20120730_006.jpg
lh6.googleusercontent.com/-Tvr6K2-q4Zg/UR9-lrJoX7I/AAAAAAAAAA4/YR23FFz6Lcs/s1152/20120730_008.jpg
lh5.googleusercontent.com/-XzH6SMtf168/UR9-rtaf20I/AAAAAAAAABI/Zn1jkXX6qjo/s1152/20120730_012.jpg
lh6.googleusercontent.com/-XLuH5EDvYG8/UR9-ujwokTI/AAAAAAAAABY/YTOA4RgjBFU/s1152/20121117_007.jpg
Editoval se_alpina on 17.02.2013 10:30:28
BMW is my LIVE

Kraken
Tie obrázky sa nám ostatným nezobrazujú, neviem ako máš nastavené zdieľanie na ten album ale možno to bude tým.

se_alpina
opravene zdielanie Smejko
BMW is my LIVE

gulfast
to je lagunegrun,že?a tru vyxytanu nalepku na okne si kde zohnal ?Smile

se_alpina
presne Lagunen gruen metalic..coool
a tu nalepsku som is urobil ja na PC a dal vytlačiť v jednej firme..Cool
BMW is my LIVE

luboszm
Cauko Smile Taku istu mam aj ja (podla mna mam krajsiu Pfft Pfft) myslel som ze taka neni na slovensku Smile Smile Co tak dat niekedy stretko a pofotime ich? Smile Onedlho sem pridam aj moju tricku.. A chcem sa ta este spytat co tam mas za kola.. lebo ja tam mam original BMW 14ky..

66johny99
ta nalepka sa paci aj mne, co keby si sem niekde na forum hodil tu nalepku ako nejaky subor aby sme si ich mohli dat vyrobit viaceri Pfft alebo mas na nu autorske prava? popripade ak budeme robit niekedy nalepky e30.sk tak by tam mohol byt tento obrazok a pod nim link na stranku, nevyzeralo by to zle podla mna.

luboszm
Hej to by mohlo fajn vyzerat.. ak ti to nevadi aj ja by som chcel tu nalepku..

se_alpina
sakra!! zase ma niekto take iste auto ako ja Sklamaný
A ked mysliš že krajšiu, tak v poho..ja to mam ako workcar, na bežne jazdenie..
na letne vikendy mam Targu Smejko.. a ta je jedina na svk..ale to neni e30..tu ma kamoš, co byva 10 domov odo mna..
Ja mam totižto predchodcu 3 rady..E10 v Targe Smejko
lh3.googleusercontent.com/-cVgQ49DzWmE/USCMr6j3ayI/AAAAAAAAABw/PhvsIBidJTg/s800/20120902_001.jpg
tu su zatial moji dvaja milačikovia..
Kola mam na 30-ke MIM 15", aj ked uvažujem 16" alpiny niekde zohnať za rozumnu cenu..ale mam ešte aj 14" BBS no tie uvažujem dať na E21, ked ju dokončím..to sa ešte všetko rieši..a uvidi sa čo bude..
tie touringove nalepky mam ešte 4 v zalohe doma, ak by niekto chcel..a neni problem dať porobit dalšie..ja som ich robil podla jedneho inzeratu na nemeckom ebay, kde chcel za ne skoro 10€.. za par..myslim, že mna tolko nevysli 2 pary
a ked bude krajsie, možme dať stretko ..ale jedine vikend, ale minimalne mesiac dopredu oznamiť..ja som niekedy dost vytazeny cez vikendy..
Editoval se_alpina on 22.02.2013 22:05:29
BMW is my LIVE

luboszm
Preto som povedal krajsie , lebo kazdemu by sa mala pacit ta jeho e30ka Žmurko Ale aj tvoja je krasna velmi.. tie kola jej velmi pristanu .. nevies asi ako sa cenovo pohybuju?? ta E10 hm Smile Hej aj ja len cez vikendy mam cas..
BMW E30 318i M40B18
#Vždy jazdi iba tak rýchlo,ako tvoj anjel strážny dokáže letieť#

se_alpina
ked mam pravdu povedat, kupil som ich v dezolatnom stave za 50€ a konecna suma aj s pneumatikami, materialom na očistenie a nalakovanie ma vysli na dakych 500€
ale tak na peniaze kaslať..popozeraj bazos, sa mi zda, že som ich tam videl..tak pred mesiacom
ja teraz zhanam najlepsie 15 bbs alebo 16 alpiny
a ked nahodou niekde stretneme, tak mas u mna nalepky na okna, kedze mas rovnakeho Touringa Smejko, ktoreho mas rad..
BMW is my LIVE

luboszm
Hej skusim popozerat Smile aj idem hned Žmurko OOo tak to už hej uz aby sme sa stretli Pfft .. ale bude fajn ked dame zraz.. dozviem sa nove veci o e30kach.. Strasne sa uz tesim na jar leto.. ach.. Smile
BMW E30 318i M40B18

Kraken
kludne niekedy pridaj aj fotku e10 ked ju vytiahnes, je to nadhera

inac taky touring ma aj tu u nas jeden znamy, ale on ma 324td

luboszm
Ach stve ma jedna vec.. ze tu nikto v mojom okoli nema e30 jedna je tu e30ka ale pan sa o nu vobec nestara.. je v dost zlom stave.. Smile potreboval by som niekoho kto ma svoje auto naozaj rad.. Smile
A co sa tyka tych kolies.. tie MIM mi nachadza len tieto img198.imageshack.us/img198/9966/13082009276.jpg
BMW E30 318i M40B18

se_alpina
no pozeral som a veru su tam neni..Sklamaný
mozno sa objavia, alebo ked zozeniem ja nejake, tak ti moje mozem posunut Smile
BMW is my LIVE

luboszm
Jasne super.. Smile A priblizne cena? Smile
BMW E30 318i M40B18

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown