www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
e30 318is cabrio
Martin DNV
caute chalani takze predstavim vam svoje auto. motorizacia: povodne 318i (momentalne bez motoru ) bude 318is. mame ho v rodine uz 7 rokov po kupe bolo porobene do slusneho stavu. takmer vobec sa s nim nejazdilo ja som sa ho ujal asi pred dvoma rokmi. bohuzial minuly rok den po carate som ho nabural. ale vlozil som vsetko usilie a usporene peniaze aby som sa co najskor vozil kedze sa len zacinalo leto. zhanal som diely kade mozne napr. kapotu mam od gulfasta dakujem Smile 3 tyzdne po nehode som sa uz vozil. momentalne je priblizne v stave ako predtym ale planov do buducnosti je vela coool

Martin DNV
fotky tesne pred nehodou, tesne po nehode (24.6. 2012), mesiac po nehode a posledna v novembri
Martin DNV attached the following obrazky:
imag0078.jpg imag0080.jpg imag0100.jpg imag0272_1.jpg

Editoval Martin DNV on 18.02.2013 22:04:03

gulfast
pekna zelena kapota Žmurko

Kraken
už tu máme pomaly viac cabrií ako ostatných verzií Smile je krásne, tie žlté hmlovky mu pristanú

Martin DNV
.
Martin DNV attached the following obrazok:
556753_495021047187555_901338302_n.jpg

mirway
aj interier je pekny !!!

Martin DNV
diky chalani Smile

Dendo
Hod nejake aktualne fotky ako teraz vyzera auto. Inak m40 uz si skusal nejak rozoberat a analyzovat co mu vlastne bolo?
Single on Valentines day? More money for car parts!
xrastina.xf.cz/crewsmall.PNG

Martin DNV
no uz stoji hodnu chvilu bez motora aktualne sa vyrovnala hlava zajtra by mali prist tesnenia a zacne sa skladat.

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown