www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
[E30 324d] Macejov traktor
koumak
Tricku som kupil pred vyse dvoma rokmi. Doviezol som ju z Myjavy v celkom peknom stave. Jedina viditelna vada bol iny odtien dveri ako zbytku karoserie. Po case som objavil nejake diery v podblatnikoch a v kufri Smejko casom zacal kvitnut aj jeden limec a podbehy.
Nahodou som raz dokonca zistil, ze VIN patri 316i, takze asi uz bola menena karoseria.
Co sa tyka motora, drzi sa svojej povesti. Jedine co som s nim spravil su rozvody a vymena oleja. Naozaj spolahlive auticko, ale velmi pomale a VELMI hlucne... Auto nemalo servo, takze koncom minuleho roka dorobene. Do interieru som napchal nejake lepsie repro a radio. Zohnal som si anatomy sedadla a momentalne sa calunia alcantrou u profikov.

odstranene vady:
vymena alternatora, trhal remene
vymena prasknuteho radiatora kurenia
zaplatane diery v kasni
rozlesteny lak
zatial iba raz som menil olejovu vanu Smejko

V lete po skole chystam velku rekonstrukciu: vyvaranie, nova zadna naprava s kotucovymi brzdami, GO prednej napravy, tmavocerveny matny lak. A hlavne swap motoru m51 2,5tds 105kw Smile Dufam ze tento rok mi uz plany vyjdu, lebo mam este jedno zlaticko (vid nizsie), ktore si tiez vyzaduje mnozstvo pozornosti Smejko.

Tak ak by niekto vedel o nejakych vrakoch e34 alebo e36 2,5tds, bol by som vdacny keby sa podelil o tuto informaciu Žmurko
koumak attached the following obrazky:
dscn1550.jpg dscn0809.jpg 2012-03-19_181204.jpg 2011-04-21_115741.jpg

Editoval koumak on 22.02.2013 12:07:43

Marosqo
Neuraz sa, tricka nic extra, ale ten Trabant je brutal, tiez dufam, ze zariadim cez leto viac ,,priestoru na auta´´ a si tiez kupim trabiho Smejko to mas napravy prerobene na 4x100 ci ako tam mas tie bbs mahle ?
E30 318iS
E30 325i

Kraken
prva dieslova e30 na klube Smile tricka pekna, aj trabi je velmi pekny, ja tych kolesach vyzera super

koumak
urcite sa neurazim, viem ze je to bieda Smejko kupil som to na bezne jazdenie. Ale prirastla mi k srdcu. Takze dostane konecne, co si po tych rokoch driny zasluzi Smile Po lete bude na nu tiez radost pozerat.

Naprava je v predu prevarena z poslednych trabosov z ´91, ma to Mcphersony a kotucove brzdy. Naboj je stoceny a prisposobeny z felicie. Vzadu v bubnoch su prevrtane stare diery a vlisovane vlozky so zavitmi. Motor 1100ccm stvortakt stvorvalec Smile raketa. planujem dat 1,6 z golfa alebo feldy ale to najskor az o rok.

Ale to uz je trochu mimo zamerania fora... Takze sa ospravedlnujem, ale som nanho hrdy, takze mi neda necapnut sem este jednu fotecku Smejko
koumak attached the following obrazok:
dscn1536.jpg

Kraken
kludne sa mozes rozpisat aj o trabante, takyto offtopic je tu velmi vitany Smile

66johny99
admin a povolovat OT-cka Smejko to sme dopadli Smejko

Kraken
ma to tiez okruhle svetla tak to nieje az tak velmi OT Smejko

gulfast
nesiel si tou trickou vcera po vajnorskej v ba? Smile som si siel v elektricke hlavu vykrutit ze čo to ide po blave Smile

koumak
Gulate svetla sice ma, aj skratka BakelitoveMotoroveWozidlo by sedela, ale je tam vacsina dielov VW.
Ale do dalekej buducnosti koketujem s myslienkou zadneho nahonu, v com by mi posluzilo bmw Smejko

Hej na starej vajnorskej som bol ja Smejko. Bol som odniest do servisu oba predne elektrony, co sa mi podarilo prerazit na nejakom vymole Sklamaný

Dendo
Tricku vidavam sem tam v devinskej. Pekna je len by som z nej hned demontoval tie mracitka a vymenil zadne svetla, ale ako sa vravi kazdy podla svojej chuti Smile. Som zvedavy na tu prestavbu na TDS. Inak trabant paradny Smile
Single on Valentines day? More money for car parts!
xrastina.xf.cz/crewsmall.PNG

Arnold
Vyhodit tie tuzing prahy a mracitka, streknut listy do ciernej a celkom schopne by vyzerala Smile Trabi je kraasny! Žmurko
E30 325i

koumak
V dnv? tam moc nechodim. confused
Prahy chcem dat davno prec. Uz je to dookola popraskane. To tam dorabal nejaky dobrak. Lenze ked to strhnem, treba to zrovnat a streknut. Cize cakam a spravim to potom vse naraz. Mracitka sa mi zo zaciatku pacili, ale uz z toho vyrastam.

Zase listy vo farbe sa mi pacia Smile

Vdaka, som rad ze sa moja OT vsuvka tesi obdivu Smejko

Dendo
Tak to si nebol ty koho som stretol pred lidlom v dnv a parkoval som vedla neho na mojej E30?
Single on Valentines day? More money for car parts!
xrastina.xf.cz/crewsmall.PNG

koumak
sak to bolo este minuly rok, nie?Smejko

Marosqo
Kamo, na trabanta obuj 165/45 r15 pneu, capni ho k zemi a viac mu netreba...a motor neries ani 1.6i, pri rovnakej namahe tam supni budto 1.8GTi 16V z mk2 alebo 2.0GTi 16V z mk3 golfa a bude to nenormalna raketa ...ano mam rad tricky, mam ich 2, ale trabiho zavidim Smejko ale uz dost off topic hehe
E30 318iS
E30 325i

koumak
viac ako 1,6 sa nezmesti. A ta 1,8gti v 600kg aute Smejko na zabitie.

A konecne v ramci temy! Smejko Nove elektrony a letne gumy maju premieru. Jasne ze zahlasili na zajtra snezenie Smejko

A este jedna dobra sprava, strhol som mracitka Žmurko
img_20130311_152343.jpg

koumak
Trvalo to sice 5 mesiacov, ale za fajn cenu Žmurko
Stred siva alcantra, boky cierna kozenka. Zadna lavica rovnaky styl.
citim sa v nich jak prikovany Smejko
img_20130426_172921.jpg

Domino_E30
kde si daval robit sedadla a za aku cenu ja chcem tiez nieco podobne no blede
BMW E30 320i
imageshack.eu/Xr.jpg

koumak
Daval som to do jednej odbornej skoly pre dusevne a telesne postihnute deti. Stalo to okolo 160e aj s materialom. Ale musel som ich tam chodit rozoberat a skladat lebo to nikto nevedel Smejko Veduca calunikov je znama. Ale povedala, ze uz to nikdy nechce robit Smejko

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown