www.e30.6f.sk
Zobrazit Temu
 Tlacit temu
diferencial e30
gulfast
pani,v mojej jednasome je dif s pomerom 4,25...chcel by som vediet,ci sa robili aj s vacsim pomerom ako 4,25,teda 5 alebo tak nejak Smile teoreticky by to malo ist lepsie do odpichu na ukor nižšiej maximalky ktora mi je v cabriu u prdeli.

Kraken
tu si pozri tabuľku diferenciálov http://wp1016621....f00023.htm

ja si myslim ze za kratsi sa ti neoplati vymienat, aj keby si zohnal ten 4,45 tak by si zmenu moc nepocitil, a keby si tam teoreticky dal dajaky 5 ktory sa ani nevyraba, tak s takym diferencialom by si bol mozno este pomalsi lebo ta jednotka by bola prilis kratka a hned by si musel radit do 2 alebo teoreticky by si sa rovno mohol pohynat z 2 biggrin a takisto pri 90km/h by si mal mozno 3500 - 4000 otacok a to nieje prilis prijemne na cestovanie mimo mesta

Marosqo
Ked chces odpich, vymen motor, ocividne mas 4,27, co je uz fest kratke, ja mam na 2,5i 4,45 a to uz je na bezne jazdenie moc kratke (ja to mam na zavody, tak tam to vyuzijem)

gulfast
motor by som chcel menit,ale to je hudba buducnosti zatial...tak ja som myslel ze ked bude mat viac tak aj autiak pojde viac trocha,teda myslim odpich...ja na tom chodim aj tak max do 140,v cabre to je neprijemne ked idem viac...to bola moja teoreticka uvaha a blby napad možno Smile necham to na kone s vymenou na m20 Smejko

Marosqo
Ved jasne, len ked to prezenies, tak si vlastne spravis 4kvalt Smejko jednicku ani nebdues musiet pouzivat hehe ....alebo dat prevodovku z tds, tam su lepsie do moci poskladane prevody alebo este getrag motorsportovu dat, len to jednak zohnat a podruhe zaplatit :/
E30 318iS
E30 325i

Arnold
TDs prevodovka bude ponaklonena o cca 30°, budes musiet riesit aj kardan.
E30 325i

mirway
prevodovku z 325i alebo 325e ma 123 stupen do sily...

Ist na Forum:
INSERT command denied to user 'tommy318'@'kocicka.stable.cz' for table 'fusion65lvD_online'
» Hostí Online: 0

» Členov Online: 0

» Registrovaní členovia: 2,354
» Najnovší člen: AndrewPlown